esmaspäev, november 30, 2009

P 125

Nädalavahetus möödus Kilulinnas sõbraliku organisatsiooni väärikat 125 juubelit tähistades. Kahjuks pildimaterjali pole sellest veel laekunud ning kõik muljed veel väga värsked, et neist midagi pikemat kokku panna. Lühidalt võib öelda, et oli väga tore ja väga palav. Õnneks sai õues ventileerimistoimingutega ülekuumenemist välditud edukalt.

Homme järjekordne pintsakupidu - TÜ Ball, mis tänavu pühendatud Rahvusülikooli 90. juubelile. Tõotab tulla meeleolukas ent selle eest väsitav.

Kooliasjadel on tuli takus. Jäänud on veel 2,5 nädalat, et spurdiga teistele järele jõuda ning edukalt sessile startida. Ent... kõik pole veel kadunud ning šansid on head. Pikemaid seiklusi juba peale jõulu ilmselt. Vaikselt tuleb hakata ka aastavahetuse ideid munema. Juba on mõned pakkumised, ent ise sooviks ka miskit orgunnipunnida. Midagi soliidset, koos juustuvaliku, portveini ja forelli ning vahuveiniga.

Sildid:

5 Comments:

Blogger r2ndrott plõksis...

"Vaikselt tuleb hakata ka aastavahetuse ideid munema. Juba on mõned pakkumised, ent ise sooviks ka miskit orgunnipunnida. Midagi soliidset, koos juustuvaliku, portveini ja forelli ning vahuveiniga."

Valus härratsemine mehelt, kes on pidevalt pankrotis ja võlad maksmata.

30 november, 2009 17:54  
Blogger don Digimon plõksis...

Sellepst ongi vahepeal vaja midagi normaalsemat ka ette võtta, kui aint masendunult siin Emajõe Ateenas istuda, kooliasja nusperdada ning halada, et tööd ja rahhi pole.

Kui ise üritus teha ja kulud kamba peale jagada. Siis repart per nase küll kuigi suur ei tule. Ja ilmselgelt tuleb miskit ka ohvriks tuua, et endale sellist AV-d lubada. Ntx. jõulud vahele jätta. Nii et ei maksa arvata, et tasuta lõunaga saab tegu olema.

30 november, 2009 18:11  
Blogger don Digimon plõksis...

Kas sulle tookord, kui AV Sakalas toimus, ei meeldinud ning pidasid reparti liiga suureks? Läks vist tookord mingi 150 või 200 eek ja selle eest oli 5 käiku + joogid + ilutulestik ja kõik muu.

Kui ise teha, siis miks ei võiks väikeste kuludega teha suurt ja toredat asja? Õigus. Me oleme ju legendaarsed alien-sised, ning pigem jätame tegemata ja proovimata, kui miski tundub liiga raske, et sellega jõudu katsuda.

Joome parem õlli ja läbume niisama, et teha sõprade ringis mingi korralik ja veits kvaliteetsem pidu?

It's all about ideas, motivation AND choices!

IMHO.

30 november, 2009 18:15  
Blogger r2ndrott plõksis...

Tegelikult olen minagi selle poolt, et midagi soliidset teha. Või siis midagi koduselt õdusat. Või mõlemat koos. Ühesõnaga, kui ideest asja saab, kuuluta välja, võimalik, et olen käpp. Ja mõistagi olen valmis abistama misiganes asjus.
Rohkem positiivsust Sulle ja eriti endale
soovides
L.

30 november, 2009 18:20  
Blogger kidari plõksis...

ma tean, kus sa veetsid oma reede! ;)
http://gallery.alkohol.ee/d/260951-1/DSC_9098-2009-12-04-Viikate-MP.jpg


ja see oli hea.

08 detsember, 2009 22:25  

Postita kommentaar

<< Home