teisipäev, aprill 21, 2009

eile...

... keetsin endale pool kilo porgandeid. Maitsestasin jämesoolaga ja sõin, nii et vats oli punnis ning ümises häämeelest. Institutsionaalsetel joomingutel* võib olla ka häid külgi :)

* - need, kes on randid, need vast said aru mida ma m6tlesin. Sest ÜSL100-l meid ju kohal polnud, mis iseenesest on häbiväärn lugu.

Sildid: ,

4 Comments:

Blogger r2ndrott plõksis...

mitte jämesoolaga, vaid jämeda soolaga. muidu tekivad mõnel (näiteks eesti keelt vähem tundval) lugejal assotsiatsioonid jämesoolega ;)

23 aprill, 2009 11:52  
Blogger r2ndrott plõksis...

jah, on tõesti häbiväärne, ikkagi 100 ja ikkagi ÜSL, just a few feet away from us.

23 aprill, 2009 11:53  
Blogger don Digimon plõksis...

Selle eesti keele ortograafia kohaselt, mida mina k6nelen, on jämessool täiesti ok vorm ja n6nda ka seda kasutatakse. Lõuna pool ehk rohkem kui põhja pool, kus kirjakeel ka kõnes enam juurdunud on.

Kellel jämesoole ASSotsiatsioon tekkis, need süüdistagu oma roppu mõtlemist.

Kahju jah, et Dorpati poisid järjest ja järjest suudavad bläkkida. Renomeest ei jä nõndaviisi miskit järele - viimase poolteistaastaga on sellele järjepidevalt vett pääle tõmmatud. Kahju. Lihtsalt kahju.

23 aprill, 2009 19:08  
Blogger r2ndrott plõksis...

jämesooles pole midagi roppu. see on Vana Testamendi 3Ms sõnavara, mida me jäänukina meile mitte meeldivate asjade iseloomustamiseks kasutame: sõnad ropp, rüve, roojane. jämesool on aga lihtsalt üks inimese organ, ei muud.

24 aprill, 2009 21:19  

Postita kommentaar

<< Home